12 Pri

Takim teknik për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit në Korçë

Spread the love

Përfaqësues të qeverisjes vendore, përfaqësues të shoqërisë civile, fermerë, konsumatorë u mblodhën sot për takimin teknik të parë në qytetin e Korçës.

Pikat kryesore që u diskutuan në këtë takim ishin:

  • Rritja e çmimeve në qytetin e Korçës
  • Siguria Ushqimore
  • Pasiguritë që lidhen me konsumatoërt
  • Ankesat që lidhen me faturat e energjisë elektirke, cilësinë dhe çmimet e produkteve
  • Pasiguritë për blerjet online etj.

Shoqata Instituti për Zhvillim dhe Iniciativa Qytetare në partneritet me Albanian Socio Economic Think Tank, po zbaton projektin “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërisë civile dhe qeverisjes lokale për një mbrojtje më të mirë të konsumatorit”.

Ky projekt mbështetet financiarisht nga European Union in Albania nëpërmjet programit IPA 2017, i cili menaxhohet nga Ministria e Financave CFCU Albania.

English Version

Representatives of local government, representatives of civil society, farmers, consumers gathered today for the first technical meeting in the city of Korça.

The main points discussed at this meeting were:

  • – Price increase in the city of Korça
  • – Food Safety
  • – Uncertainties related to consumers
  • – Complaints related to electricity bills, quality and prices of products
  • – Uncertainties for online shopping, etc.

Instituti per Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare in partnership with Albanian Socio Economic Think Tank , is implementing the project” Toward EU: Strengthening CSOs and local government for better consumer protection “.

This project is financially supported by European Union in Albania through the IPA 2017 program, which is managed by the Ministry of Finance CFCU Albania.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *