Pse kemi nevojë për ndihmën tuaj?

Instituti per Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare informon të gjithë studentët, të rinjtë apo çdo person tjetër të interesuar që dëshiron të bëhet pjesë e shoqërisë civile dhe është i interesuar të japë kontributin e tij si vullnetar në programet tona (Te rinjtë, Mireqenje dhe shëndet, E drejta e Konsumatorit, Te drejtat e njeriut dhe transparence, Shendet dhe Mireqenje, Çeshtjet gjinore dhe fuqizimi i gruas, Mbrojtja e mjedisit etj) te na kontaktojnë ne email info@izhiq.org.al dhe ne do të jemi të hapur për çdo bashkëpunim.

volunteer_img
e-mail: info@izhiq.org.al

    Vullnetar i ri?

    Informacioni i mëposhtëm është i detyruar!