08 Qer

Parimi i Mosdiskriminimit: Debat i hapur nga të rinjtë e gjimnazit Partizani

Spread the love
Në kuadër të projektit “Të ndryshëm, por të barabartë” , 15 të rinj të Gjimnazi “Partizani” diskutuan mbi çështje të tilla si:
❌ Mos diskriminimi për shkak të prejardhjes etnike
❌ Mos diskriminimi për shkak të gjinisë
❌💻Mos diskriminimi në shkollë, bullzimin kibernetik etj.
Në këtë debat iu dha rëndësi e veçantë pranimit të diversitetit kulutor, nxitjes së debatit të hapur dhe bashkëveprimit midis të rinjve drejt një kornize të përbashkët komunikimi, respekti të ndërsjelltë, tolerancës, paqes dhe prosperitetit.
Diskutimi u bë në formën e debatit të hapur dhe të rinjtë shprehën mendimet e tyre pa barriera për këto tema. “Ky aktivitet u organizua në kuadër të programit Tirana kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkia Tiranë.”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *