09 Mar

Mendo shëndetshëm, jeto shëndetshëm

Spread the love

Titulli i projektit: Mendo shëndetshëm, jeto shëndetshëm

Vendndodhja e projektit: Tiranë

Kohëzgjatja totale e projektit – 6 muaj

Objektivat e projektit:

  • Promovimi i një stil jetese dhe ushqyerje të shëndetshme tek fëmijët e shkollave 9 vjeçare.

Rezultatet e projektit:

  • 300 fëmijë do të jenë të informuar mbi ushqyerjen e shëndetshme;
  • Mësues të informuar me metoda të reja ku nxënësit përfshihen aktivisht për përcjelljen e mesazheve të rëndësishme, si ato për shëndetin;

Aktivitetet kryesore:

  • Ekspozita në 3 shkolla 9-vjeçare të Tiranës.
  • Takime me mjek endoksinolog/dietolog.
  • Broshurë online për ushqyerjen e shëndetshme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *