04 Shk

Pas trajnimeve: IZHIQ inicion për hapjen e Zyrës së Konmsumatorit në Elbasan

Spread the love
# DITA 3
Ditën e sotme u përmbyll trajnimi 3 ditor në qytetin e Elbasanit me përfaqësuesit e Bashkisë, shoqërisë civile, gazetarë dhe qytetarë.
🗣Përfaqësuesit e bashkisë pohuan se kanë nisur përpjekjet e para serioze për hapjen e zyrës së konsumatorit në këtë Bashki 🥳 një hap ky i rëndësishëm dhe domethënës edhe për ekipin që po punon fuqishën në implementimin e këtij projekti.
🗣Trajnimi i burimeve njerëzore, është një kontribut i madh në përpjekjet që po bëjnë Bashkitë e vendit për hapjen e ZYRËS SË KONSUMATORIT
📑Në përmbyllje të ditës së tretë u bë një “post test” dhe u shpërndanë certifikata.
Shoqata Instituti per Zhvillim dhe Iniciativa Qytetare në partneritet me Albanian Socio Economic Think Tank, po zbaton projektin “Drejt BE-së: Forcimi i shoqërisë civile dhe qeverisjes lokale për një mbrojtje më të mirë të konsumatorit”.
Ky projekt mbështetet financiarisht nga European Union in Albania nëpërmjet programit IPA 2017, i cili menaxhohet nga Ministria e Financave CFCU Albania.
Today ended the 3-day training in the city of Elbasan with representatives of the Municipality, civil society, journalists and citizens.
Representatives of the municipality stated that they have started the first serious efforts to open a customer office in this Municipality 🥳 This is an important and significant step for the team that is working hard in the implementation of this project 💪
Training of human resources, is a great contribution to the efforts made by the Municipalities of the country for the opening of the CONSUMER OFFICE
At the end of the third day a “pos test” was done and certificates were distributed.
Instituti per Zhvillim dhe Inisiativa Qytetare in partnership with Albanian Socio Economic Think Tank, is implementing the project” Toward EU: Strengthening CSOs and local government for better consumer protection “.
This project is financially supported by European Union in Albania through the IPA 2017 program, which is managed by the Ministry of Finance CFCU Albania.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *